Design etter eget ønske

Mange av oppdragene våre har vært å designe smykker i dialog med kunden. Vi sammarbeider med utdannede smykkedesignere for å levere best mulig resultat til deg som kunde. Vi har også god erfaring med prototyping og en stor del av oppdragene våre er å utvikle og produsere kolleksjoner for andre smykkedesignere.

OM PROSESSEN

Du er velkommen til å besøke oss på verkstedet vårt og ta en prat om hva du ønsker deg. Her må vi sammen bestemme oss for gullfarge, legering og bruk av edle stener. Vi prøver å designe smykket slik at det passer til din prisramme.

Når vi har avtalt pris og design bruker vi 3D program for å tegne en skisse til deg. 3D programmet gir en realistisk gengivelse, som vil være tett opp mot sluttproduktets utseende. Programmet har også muligheten til å estimere vekt på smykket og størrelse på stener. Når du godkjenner designet og endelig pris, gjør vi en vurdering på hvordan vi ønsker å produsere smykket. Leveringstiden på spesialarbeider er 2-4 uker.

I mange tilfeller sender vi 3D filen til en 3D printer og det printer en voksmodell, som så støpet i det valgte metallet. På tross av moderne teknologi, velger vi ofte å lage smykket for hånd i de tilfellene dette gir best resultat.

Når modellen er klar skal den fattes med stener, her har du muligheten til å velge kvalitet, farge og slip på stenen som skal brukes. Hvis du ønsker noe gravert på smykket har vi muligheten til å levere en personlig gravering.

Send oss forespørsel